10 raste të reja gjatë 24 orëve të fundit me COVID-19!

11:53 / 22 Shtator 2022

U Kopjua

Sipas të dhënave të fundit nga Ministria e Shëndetësisë, në Kosovë janë regjistruar 10 raste të reja.
Ndërsa të vdekur nuk ka, dhe se gjatë 24 orëve të fundit janë bërë 189 teste./KosovaLive/