In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

12 të vdekur dhe 410 raste pozitive me COVID-19 në Kosovë

me 15 Shtator 2021 ora 14:58

U Kopjua