In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

16 nxënës e 4 mësimdhënës preken nga Covidi, ndërpritet mësimi në “Xhemail Mustafa”

me 23 Tetor 2020 ora 20:11

U Kopjua

Pas infektimit të 16 nxënësve dhe 4 mësimdhënësve me Covid-19, me vendim të Ministrisë së Shëndetësisë në shkollën fillore “Xhemail Mustafa”, do të ndërpritet mësimi.

Në vendimin e nënshkruar nga ministri i Shëndetësisë, të cilin e ka siguruar EkonomiaOnline, kjo shkollë do të kalon në mësimin online.

Në dokumentet që ka siguruar EO thuhet se Drejtoria Komunale dhe Task Forca do ta monitorojnë gjendjen në vazhdimësi, si dhe obligohen Inspektorët Sanitar dhe ata Komunal të marrin veprimet e nevojshme në zbatim t% këtij vendimi.

No description available.
No description available.