2 të vdekur nga koronavirusi në Kosovë

12:17 / 12 Korrik 2022

U Kopjua

Ministria e Shëndetësisë ka publikuar raportin 24-orësh mbi gjendjen epidemiologjike në Kosovë.

Sipas raportit, në këtë periudhë kohore janë regjistruar dy vdekje dhe 175 raste pozitive.

Siç njofton ministria, 105 persona janë shëruar, shkruan Express.

Aktualisht janë 2 mijë e 184 raste aktive, ndërsa mbi 1 milion e 831 mijë qytetarë janë vaksinuar.

Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "SHENDETESIS Y COVID-19 Doza Prva doza/ First dose 903.613 田 12.07.2022 Doza 2 Druga doza/ Second dose 823.872 Testime Testirani Doza Treća doza/ Third dose 103.470 4orëte fundit nja2 Numri dozave tẽ administ COVID-19 Raste pozitive Potvrđeni 467 1.831.139 175 pozitivitetit % 37.43% pozitivnihtesto sheruar Izlečeni/ Recovered 105 Vdekje Umr/De 2 Të vaksinuar brenda oreve Vakcinisaniu poslednja Vaccinated hours Raste aktive slučajevi Active cases 2.184 13"