In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

47 kosovarë kthehen nga Sllovenia

me 22 Maj 2020 ora 09:32

U Kopjua

Ambasa e Kosovës në Slloveni ka njoftuar se janë kthyer në Kosovë edhe 47 bashkatdhetarë që ndodheshin në Slloveni.

Përmes një postimi në faqen zyrtare, Ambasada ka bërë me dije se personat e kthyer kishin raste urgjente shëndetësore ose raste të natyrave të tjera.

Ambasada e Kosovës në Slloveni, në koordinim me institucionet e Republikës së Kosovës dhe institucionet e Republikës së Sllovenisë ka mundësuar kthimin në Kosovë edhe të 47 bashkatdhetarëve që ndodheshin në Slloveni, të cilët kishin raste urgjente shëndetësore dhe të natyrave tjera”, thuhet nw njoftim.

Transporti është organizuar nga Ambasada e Kosovës në Lubjanë dhe qytetarët e Kosovës tashmë kanë arritur në Kosovë, ku janë pritur nga autoritetet kompetente të Kosovës.