In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

A po tërhiqet Elon Musk nga blerja e Twitter ?

me 13 Maj 2022 ora 13:31

U Kopjua

Elon Musk para disa dite ka deklaruarë që është i interesuarë ta blejë rrjetin social Twitter, ai ka shtuarë se do ta shëndrrojë Twitterin në një platformë për lirin e shprehjes dhe kritikave.

Pas nje buje te madhe në rrjetet sociale dhe media aksionet e Twitter u rriten për një rekord 27 % per pak orë.

Por pas disa ditësh Elon Musk ka bërë një postim në rrjetin social Twitter duke bërë të dyshimt pohimet e tij për blerjen e Twitter.

Tani analistat e njohurë po pyesin a po e blen Elon Musk me të vërtetë Twitter apo është vetem një blof nga ana e tij.

Postimi :