In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Albulena Haxhiu: Synojmë t’i fitojmë 12 komunat në balotazh

me 21 Tetor 2021 ora 08:44

U Kopjua

Vetëvendosje në rundin e parë të zgjedhjeve lokale më 17 tetor nuk fitoi asnjë komunë. E në rundin e dytë, nga Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu tha se Vetëvendosje synon t’i fitojë 12 komunat në të cilat është në balotazh.

Haxhiu tha se Vetëvendosje është angazhuar maksimalisht ta arrijë këtë synim.

Në pyetjen se në cilat komuna do të fitojë Vetëvendosje në rundin e dytë të zgjedhjeve, Haxhiu tha se do VV synon t’i fitojë në 12 komuna.

“Synojmë t’i fitojmë në 12 komuna në balotazh”, është shprehur Haxhiu.

“Anamorava e jashtëzakonshme”, u përgjigj shkurt Haxhiu.

“Prishtina dhe Prizreni do të fitohen. Ne do të punojmë dhe të angazhohemi maksimalisht për këtë”, shtoi Haxhiu.