In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Ambasadori amerikan pas arrestimit të 8 policëve: Falënderime për qytetarët e guximshëm

me 5 Mars 2021 ora 17:02

U Kopjua

Ambasadori amerikan në Kosovë, Philip Kosnett, ka reaguar pas arrestimit të tetë policëve nga Inspektoriati Policor.

Kosnetti ka shkruar se është impresionuar që pas raportimit të qytetarëve institucionet kanë reaguar.

“Askush nuk duhet të jetë mbi ligjin. Sot duke falënderuar qytetarët e guximshëm, Inspektorati Policor ka arrestuar tetë zyrtarë policorë. Kjo pasoi një hetim bashkëpunues njëvjeçar nga Inspektorati Policor, Policia e Kosovës dhe Prokuroria… Është inkurajuese të shohësh institucionet që reagojnë pas raportimeve të qytetarëve dhe duke vepruar në raportin e një qytetari dhe duke i mbajtur zyrtarët përgjegjës. Nëse sheh diçka, thuaj diçka”, ka shkruar Kosnetti.