Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Andrra i thotë dua shumë fëmijë, Sinani shkurt: jo!

me 21 Qershor 2022 ora 08:58

U Kopjua

Çifti Sinan dhe Andra Hoxha, janë nder çiftet më të dashura.

Ata janë të martuar dhe kanë dy fëmije.

Sinani shpesh herë flet për martesën e tij me Andren, duke treguar se pas martesës Sinani kthehet në shtëpi në ora 9 e darkës, me përjashtim të koncerteve ose dasmave.

Madje ai ka deklaruar se Andrra është nga ato vajzat tradicionale që donë shumë fëmijë, por Sinani ka vendosur ti thotë “jo, sepse fëmijët janë një obligimin i madh”.