In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Aplikacionet e rëndësishme që nuk do të jenë më deri në fund të muajit

me 10 Shtator 2021 ora 08:16

U Kopjua

Tre nga aplikacionet më të përdorura do të bllokohen në disa lloje celularësh gjatë këtij muaji duke prekur miliona përdorues.

Google ka vendosur të bllokojë hyrjen në celularët e modelit të vjetër për arsye privatësie.

Gjigandi teknologjik ka konfirmuar se Youtube, Gmail dhe Maps do të jenë tre shërbime që nuk do të gjenden më në celularët që operojnë me Android 2.3.

Masa e re do të zbatohet duke filluar nga 27 Shtatori.