In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Arbenita dhe Fero nisin këtë vit në krahët e njëri-tjetrit

me 1 Janar 2021 ora 18:29

U Kopjua

Tashmë Fero ka bërë rikthimin e tij në rrjete sociale gjë të cilën e bëri të ditur Arbenita përmes një fotografie intime të tyre.

U tha se ai po planifikon të rikthehet fuqishëm në muzikë me projekte të reja, gjë të cilën bëri përmes këngës më të re “Italy”.

Ndërsa natën e mbrëmshme Arbenita dhe Fero publikuan disa imazhe të tyre duke festuar vitin e ri.

Çifti dukej mjaft i lumtur në krahët e njëri tjetrit.