In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Arrestohen gjashtë persona për vjedhjen e veprës së Banksyt në Paris

me 29 Qershor 2020 ora 20:05

U Kopjua

Policia ka arrestuar gjashtë persona në Francë për vjedhjen e një vepre nga artisti i rrugës Banksy, përmes së cilës përkujtoi viktimat e sulmeve terroriste të vitit 2015 në Paris.

Hajnat përdorën një mjet që u shërbeu për të shkoqitur grafitin nga një derë e çelikut në sallën e koncerteve në Bataclan, ku 90 njerëz vdiqën gjatë një vale të shtënash dhe bomba. Asokohe në të gjithë qytetin vdiqën 130 veta, raporton “The Guardian”, transmeton KOHA. 

Vepra e Banksyt, e mbështjellë me bojë të bardhë, u gjet në gjendje të mirë në Itali në fillim të këtij muaji, pas një operacioni të përbashkët nga policia franceze dhe ajo italiane.