In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Arsyet se pse duhet të zgjoheni herët në mëngjes

me 24 Janar 2020 ora 10:20

U Kopjua

PRISHTINË | 24 JAN 2020 | Nga KosovaLive

Gjumi i mirë llogaritet 7 deri në 8 orë, por koha e zgjimit duhet të jetë herët në mëngjes.

Pasi të mirat që i emeton trupi ynë nga zgjimi i hershëm janë të shumta, mund të themi se është një nder për vetën .

Disa nga këto përfitime janë si mënyra e funksionimit të trurit është më e mirë dhe jeni më kreativ, siguroni më shumë energji, planifikimi i ditës është më i mirë.

Po ashtu edhe koha e mëngjesit konsumohet në një orar më të mirë, dhe gjëja më e rëndësishme është  se do të shijoni qetësin e mëngjesit, që ndikon në vazhdimësinë e ditës.