In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Avokati i Popullit partive politike: Respektoni në mënyrë rigoroze masat anti-Covid

me 13 Janar 2021 ora 16:52

U Kopjua

Avokati i Popullit ka kërkuar nga partitë politike dhe qytetarët që t’i respektojnë masat anti-covid gjatë fushatës për zgjedhjet e 14 shkurtit, raporton Kosova.LIVE

Përmes një komunikate për media, Avokati i Popullit ka deklaruar se duhet të respektohen në mënyrë rigoroze masat anti-Covid të vendosura nga Ministria e Shëndetësisë dhe rekomandimet e Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës.

“Avokat i Popullit i bën thirrje të gjithë qytetarëve të Republikës së Kosovës dhe partive politike që të kenë parasysh situatën e krijuar nga pandemia Covid – 19, dhe gjatë aktiviteteve që ndërlidhen me zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin e Kosovës që do të mbahen më 14 shkurt 2021, të respektojnë në mënyrë rigoroze rekomandimet e IKSHP-së dhe masat e vendosura nga Qeveria dhe Ministria e Shëndetësisë për parandalimin e pandemisë COVID-19”, thuhet në deklaratën e Avokatit të Popullit./Kosova.LIVE/