Kulturë

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Babi i dhuron një libër Morenës, i bënë edhe një dedikim të veçantë

15:57 / 06 Qershor 2022

U Kopjua

Morena Taraku shpeshherë ka treguar se pika e saj e dobët është babai i saj

Edhe nëpër rrjetet sociale shpeshherë i bënë dedikime, të cilat sjellin emocion tek fansat e saj, shkruan Kosova.LIVE.

Ndryshe nga herët e tjera, Morenën e ka suprizuar babai me një libër, ku në faqen e parë i kishte bërë një dedikim të bijës.

“Vogëlushes sime Morenës, pa të cilën jeta ime do kishte krejtësisht kahje tjetër”- ka shkruar babi i Morenës.

Ky gjest ia bëri zemrën mal Morenës, dhe e shpërndau në InstaSory me ndjekësit e saj.