In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Banorët e Fushë Kosovës të frikësuar nga shpërthimi i shkëndijave nga telat e rrymës, pamje nga kamerat e sigurisë

me 15 Shtator 2021 ora 09:32

U Kopjua

Disa banorë në Fushë Kosovë po thonë se janë të rrezikuar nga telat e rrymës, raporton Kosova.LIVE

Sipas tyre, telat e rrymës janë të vendosur shumë poshtë dhe po ua rrezikojnë edhe jetën.

Në adresë të Gazetës Express, ata kanë dërguar edhe një video ku shihet se si shpërthejnë shkëndijat nga telat.