In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Bashkëshortja e Kreshës publikon fotografi me barkun e rrumbullakosur

me 9 Mars 2020 ora 11:53

U Kopjua

Në fund të vitit të kaluar Mc Kresha dhe Erzina Shehu e kurorëzuan dashurinë e tyre me martesë.

E po ashtu familja e tyre do të shtohet me një vajzë, por kaq dimë nga historia e çiftit pasiqë të dy janë shumë të rezervuar për publikun, e madje Erzina profilin e saj e ka privat.

Mirëpo, jo gjithçka mbahet e fshehur. Bashkështortja e Mc Kreshës e cila po e shijon pritjen e ëmbël ka vendosur ta shpërndaj një imazh tejet të bukur teksa e shfaq barkun e rrumbullakosur.