In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

BE – Kosovës: Nuk është koha për antagonizma politik ose institucional, por për unitet politik

me 24 Mars 2020 ora 15:34

U Kopjua

BE-ja ka thënë se qëndron bashkë me Kosovën dhe fton të gjithë udhëheqësit e institucioneve të punojnë së bashku në luftën kundër Covid-19.

Ambasada e Gjermanisë në Kosovë, përmes një postimi thotë se populli i Kosovës ka nevojë për udhëzime të qarta dhe siguri në kë kohë të vështirë dhe sfiduese.

“I bëjmë thirrje të gjithë udhëheqësve të institucioneve që të punojnë së bashku, (në respektim të plotë të kushtetutës së Kosovës) dhe ta drejtojnë tërë energjinë dhe mundin e tyre drejt luftimit të pandemisë dhe ofrimit të sigurisë për popullin e Kosovës. Nuk është koha për antagonizma politik ose institucional, por për unitet politik”, thuhet në deklaratën e tyre postuar në faqen zyrtare të Ambasadës Gjermane në Kosovë.

Statement by EU Special Representative and Heads of EU missions in KosovoEU stands together with Kosovo and calls on…

Posted by German Embassy Pristina on Tuesday, March 24, 2020