In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Berlin, përfundon takimi për linjën hekurudhore Kosovë-Serbi

me 27 Janar 2020 ora 13:54

U Kopjua

PRISHTINË | 27 JAN 2020 | Nga KosovaLive

Ka përfunduar takimi në Berlin për rihapjen e trafikut hekurudhor midis Kosovës dhe Serbisë.

Sipas Tanjug, ky takim i organizuar nga ambasadori Richard Grennel ka zgjatur më shumë se tre orë.

Ende nuk dihen detajet e këtij takimi.

Por kujtojmë se ministri në detyrë i Infrastrukturës dhe Transportit, Pal Lekaj, i ka autorizuar dy persona për t’i negociuar detajet në Berlin rreth marrëveshjes hekurudhore ndërmjet Kosovës dhe Serbisë.

Mësohet se emrat e dy zyrtarëve që e përbëjnë delegacionin kosovar janë:  Xhemë Veseli, drejtor i Transportit Rrugor dhe Ramë Qupeva, drejtor i Infrastrukturës Rrugore.

Klikoni në linkun e mëposhtëm për t’u informuar më shumë rreth këtij delegacioni.