Kulturë

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Bernardo Silva është shumë afër kalimit te skuadra e Barcelonës.

15:16 / 15 Korrik 2022

U Kopjua

Mediet në Spanjë dhe Angli po raportojnë për një marrëveshje në parim në mes të ekipeve.

Shuma e këtij kalimi po mendohet të jetë diku rreth 80 milionë euro.

Barça ende ka telashe me regjistrimin e lojtarëve për shkak të problemit me paga.

Gjithsesi, janë duke e menduar një rrugëdalje, duke e tentuar shitjen e disa prej lojtarëve që nuk janë pjesë e planeve të skuadrës.