In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Cane shfaqet me grim normal, nuk duket keq

me 1 Korrik 2020 ora 14:35

U Kopjua

Alexandra Cane ka treguar përsëri “belin e saj të hollë” derisa është parë “duke bërë ushtrime palestre” por që gjinjtë e saj mezi dallohen, pasi që ajo humbi peshë në mënyrë drastike kohëve të fundit

Ajo ka humbur më shumë se 12 kilogram tre muajt e fundit pasi që ka ndjekur një dietë dhe një stil tjetër në fillim të këtij muaji.

E këto forma të reja, Alexandra Cane i ka shpërndarë në Instagram të martën duke treguar “belin e saj të hollë”, por ajo është dukur simpatike pasi që ka pasur të vënë një grim të lehtë dhe normal që e ka bërë atë të bukur.

Ylli i Love Island (29) ju ka thënë ndjekësve të saj se duhet të kujdesen për trupin e tyre – të bëjnë ushtrime fizike – por ajo që është parë tek Cane është se gjinjtë e saj mezi dallohen pasi që ajo ka humbur shumë peshë dhe në trupin e saj nuk shihet pothuajse askund yndyrë.