Kulturë

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Çmimet për derivate për 24 orët e ardhshme në Kosovë

08:50 / 13 Korrik 2022

U Kopjua

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar limitin për çmimet e karburanteve për 24 orët e ardhshme në Kosovë.

Sipas njoftimit të MINT, vërehen disa ndryshime të vogla të çmimeve nga 24 orët e kaluara.