In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

COVID 19: Ministria e Shëndetësisë publikon udhëzimet për Gastronominë

me 27 Qershor 2020 ora 17:46

U Kopjua

Ministria e Shëndetësisë ka bërë publike udhëzimet për Gastronomi dhe masat parandaluese ndaj Covid 19.

Më poshtë keni udhëzimet e Ministrisë së Shëndetësisë.Njoftimi i plotë i MSH-së: