In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Darka e një mjeku sonte në QKUK

me 3 Korrik 2020 ora 19:54

U Kopjua

Një mjek i Qendrës Klinike Universitare të Kosovës ka publikuar një fotografi të darkës që i është servuar sonte në punë.

Në pako shihet e vendosur një copë mish viqi, një copë djath dhe një jogurt, me të cilën mjekët do ta kalojnë kujdestarinë deri në mëngjes.

Cilësia e ushqimit në QKUK ka qenë një prej problemeve që është raportuar edhe më herët.