Dasëm e shfrenuar, dhëndri përfiton 230mijë euro e nusja 5kg ari

15:43 / 01 Shtator 2022

U Kopjua

Në dasmën ku morën pjesë 7 mijë persona, dhëndrit i dhanë 4.2 milionë lira (230mijë euro) dhe nuses 5 kilogramë ar.

Në këtë dasmë madhështore në Turqi u therën afërsisht 500 bagët