In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Deputeti Haradinaj tymos duhan në ambiente të Kuvendit

me 25 Mars 2020 ora 22:49

U Kopjua

Deputeti i AAK’së, Daut Haradinaj, është parë duke tymosur duhan në ambientet e Kuvendit të Kosovës.

Në momentin kur mori fjalën deputeti Bekë Berisha, po ashtu nga AAK’ja, kamera kapi në fokus edhe Haradinajn i cili shihej me cigare ne prapavije.

Ligji kundër pirjes së duhanit ishte votuar në Kuvendin e Kosovës para disa viteve. I njëjti ligj nuk lejon pirjen e duhanit në ambiente të mbyllura.

Ndryshe, Kuvendi po mban seancë plenare në kohën kur vendi po përballet me koronavirusin. Në rend të ditës është vetëm një pikë, ajo e votimit të mocionit të mosbesimit. Seanca filloi në prën 11:00 dhe ende po vazhdon.