In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Deputeti i VV Enver Haliti e rahaton mikun, Drejtorë në Ministri të Ekonomis

me 23 Korrik 2021 ora 08:34

U Kopjua

Deputeti i VV Enver Haliti e rahaton mikun e tij në ministri.

Besim Ymeri ishte agjent tregtarë i BMW në Dubai, sot është Drejtorë për monitorimin e ndërmarjeve publike.

Në VV është e letë veq me pas dhandrrin Deputet ose Minister munesh mu rahatu edhe pa pervoj pune dhe pa asnje kriter.