In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Dezinfektohen 300 hyrje kolektive në Prishtinë

me 23 Mars 2020 ora 19:47

U Kopjua

Sot ka filluar procesi i dëzinfektimit dhe pajisja me ezinfektues të 300 hyrjeve kolektive në Prishtinë

Kjo është bërë e ditur përmes një postimi në faqen zyrtare të Komunës së Prishtinës në Facebook.

KP’ja ka theksuar se kjo po bëhet për të ruajtur shëndetin e qytetarëve.

“Ashtu si premtuam, sot ka filluar procesi i dezinfektimit dhe pajisja me dezinfektues të 300 hyrjeve kolektive në Prishtinë e që nuk janë nën menaxhimin e NPBsë,si masë shtesë mbojtëse për parandalimin e përhapjes së COVID-19 dhe ruajtjen e shëndetit publik të qytetarëve. Lusim qytetarët për mirëkuptim e bashkëpunim, në mënyrë që ky aksion të ketë sukses”, ka bërë të ditur Komuna e Prishtinës.

Ashtu si premtuam, sot ka filluar procesi i dezinfektimit dhe pajisja me dezinfektues të 300 hyrjeve kolektive në…

Posted by Komuna e Prishtinës on Monday, March 23, 2020