In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Dhjetra të rinjë i bashkohen PDK-së, Sami Lushtaku: Rinia është e ardhmja jonë

me 14 Janar 2021 ora 16:54

U Kopjua

Dhjetra të rinjë i’u bashkuan projektit të “Rimëkëmbjes” së Partisë Demokratike të Kosovës. Sami Lushtaku, nënkryetar i PDK-së, u shpreh i lumtur me entuziazmin e të rinjëve. Ai u shpreh i bindur në fitoren e PDK-së dhe se çdo minut që Kosova drejtohet nga subjekte të tjera do të pësojmë asgjë më shumë e më pak sesa regres shtetror.

Lexoni statusin e tij të plote:

Dhjetra të rinj të lagjes së Muhaxherëve sot i janë bashkuar Partisë Demokratike të Kosovës. Ky brez i mbushur me vullnet e entuziazëm, ju bashkua projektit më të rëndësishëm politik në Kosovë. Rinia është e ardhmja jonë si shoqëri e si shtet. Rinia do të jetë prioritet i programit të PDK-së gjatë qeverisjes së ardhshme. SL