In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Dy kandidatë për Kryesues të Komisionit Shqyrtues të Autoritetit Rregullator për Shërbimet e Ujit

me 24 Nëntor 2020 ora 18:39

U Kopjua

Dy kandidatë janë përzgjedhur nga Komisioni për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike, për kryesues të Komisionit Shqyrtues të Autoritetit Rregullator për Shërbimet e Ujit, raporton Ekonomia Online.

Emrat e kandidatëve të propozuar nga Komisioni do të votohen në seancë të Kuvendit.

Po, ashtu Komisioni ka miratuar edhe propozimi për përzgjedhjen e Komisionit për Auditim. Janë përzgjedhur tre kandidatë.