In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Dy raste të vdekjes dhe 133 raste pozitive me COVID-19

me 23 Shtator 2021 ora 15:01

U Kopjua

Dy raste të vdekjes nga COVID-19 janë shënuar gjatë 24 orëve në Kosovë.