In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

E keni përdorur gabimisht, ky është kuptimi i “Duarve të Hapura”

me 29 Qershor 2020 ora 18:52

U Kopjua

Kjo është nja nga emojet më konfuze kur bëhet fjalë për gjestet me dorë, dhe shumica e njerëzve e përdorin gabimisht.

Ky emoj përfaqëson çiltërsinë, por ndonjëherë përdoret si përqafim ose si shfaqje e duarve të xhazit.

Duart e Hapura Emoji mund të thonë: “Më lejoni t’ju jap një përqafim të madh!”

Open hands sign emoji Royalty Free Vector Image