In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

E tmerrshme, skandaloze: Një djalë dhe një grua rrahin një vajzë midis Pejës

me 18 Shtator 2021 ora 17:08

U Kopjua

Një burrë dhe një grua rrahin një vajzë në Pejë, kështu shihet në një video të dërguar në redaksinë e Kosova.LIVE

Ndonëse ende nuk dihet arsyeja e kësaj rrahje, nga Policia e Kosovës në rajonin e Pejës për Kosoven.LIVE thanë se rasti deri në këto momente nuk është raportuar në Polici.

Nuk ka ndonjë informacion për këtë rast, deri tani nuk është raportuar asgjë”, tha zëdhënësi i Policisë, Driton Rugova.