In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Edhe në takimet “online”, Rita duket “flakë”

me 20 Nëntor 2020 ora 17:57

U Kopjua

Pandemia ka kufizuar shumë gjëra dhe në mesin e atyre që janë penalizuar nga kjo janë edhe artistët.

Pothuajse gjithë punën e tyre këngëtarët e kanë zhvendosur në platformat “online”.

Edhe Rita Ora në një postim të bërë së fundi në rrjetet sociale ka treguar se takimet e punës po u mban përmes platformës “Zoom”.

Por, kjo nuk e ka penguar yllin kosovar të muzikës botërore që të atraktive në dukje, ajo u shfaq me një këmishë të bardhë e cila ia vinte në pah gjoksin joshëse.

“Në mes të takimeve në Zoom”, ka shkruar artistja e cila dukej tejet provokuese dhe në formë.