In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Edi i “Për’puthen” merr vendimin e papritur

me 20 Shtator 2021 ora 07:50

U Kopjua

Personazhet e “Për’puthen 3”, janë bërë fytyra të njohura për publikun.

Njëri që merr vëmendje është Eduard Kuçi me deklaratat e tij thumbuese.

Në puntatën e kaluar, ai dhe Ada kishin një ‘grindje’ duke treguar që tashmë kanë bllokuar njëri-tjetrin në Instagram.

Pas kësaj, po në të njëjtën llogari shihet se Edi tashmë është çaktivizuar duke e mbyllur Instagramin për një kohë.

Se cila është arsyeja e mbylljes ende nuk dihet, por që sigurisht do të dal me ndonjë sqarim në emisionet e radhës.