In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

“Ëndërra” e çdo mashkulli, kështu dukej dikur Arta Nitaj

me 14 Tetor 2020 ora 10:18

U Kopjua

Aktorja Arta Nitaj sot është e famshme mirëpo dikur nuk ishte e tillë.

Madje edhe në pamje ajo ka ndryshuar e kjo vihet re në një foto e cila po qarkullon në rrjet.

Duket se është shkëputur nga mbrëmja e maturës pasi në disa media shkruhet se Arta kështu është dukur në shkollën e mesme.

Aktorja tashmë po ndiqet nga një numër i madh i njerëzve dhe roli i saj si aktore i bëri mirë për famën.