In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

‘Feka’ kujton ‘Axhën Avni’: Një nga një po na lënë të gjithë

me 15 Shtator 2020 ora 18:36

U Kopjua

Aktori Shkumbin Istrefi ka bërë një shkrim prekës për vdekjen e Adem Mikullovcit.

Ata kanë laujtur bashkë në serialin shumë të shikuar “Kafeneja Jonë” dhe aktori e skenaristi Shkumbin Istrefi ka zgjedhur të shkruajë një statur të gjatë me fjalë nga më të mirat për ikjen e kolegut dhe mikut të tij.

Istrefi ndër të tjera shkruan se ndjen dhimbje për faktin Mikullovci na la, por edhe krenari qe pati fatin të nis me të hapat e parë në art dhe ndau me të momente të bukura e të vështira.

Poashtu aktori potencon se një nga një, po na lënë të gjithë ikonat e artit kosovar dhe se Ademi ishte njëri prej kolosëve të artit në Kosovë.