In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Fillon takimi i kryeministrit Hoti me komitetin për koordinim të situatës me COVID-19

me 31 Korrik 2020 ora 17:45

U Kopjua

Gjendja e rënduar me COVID-19 në Kosovë do të diskutohet sot në takimin e Komitetit për Koordinimin dhe Vlerësimin e Situatës Emergjente me COVID-19, raporton Ekonomia Online.

Në këtë takim po merr pjesë kryeministri Avdullah Hoti dhe Komiteti për koordinimin dhe vlerësimin e situatës emergjente me koronavirus.

Pas takimit do të ketë konferencë për media.

Numrat e rinj me COVID-19 në Kosovë janë shqetësues.