In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Fotografitë që ju ngrohin zemrën si një filxhan çaji

me 7 Tetor 2021 ora 09:15

U Kopjua

Janë bërë më shumë dhe të paprekshme të jetës që na sjellin lumturi. Duhet një akt i rastësishëm të mirësie nga një i huaj, një situatë qesharake ose afrimi me një kafshë shtëpiake të dashur për transformimin pozitiv të vetes dhe për të thënë shpresë të shkëlqyer.

Dhe pasi të kalojnë vitet, janë ato copëzat e vogla që nuk mund të kujtohen që të vazhdojnë të qëndrojnë në zemrat tona.

Më poshtë, ju sjellim një koleksion imazhesh, të publikuar nga Bright Side, të cilat mund të ju bëjnë të ndiheni shumë më mirë./Kosova.LIVE.

18 fotografi që na ngrohin zemrën si një filxhan çaji
18 fotografi që na ngrohin zemrën si një filxhan çaji
18 fotografi që na ngrohin zemrën si një filxhan çaji
18 fotografi që na ngrohin zemrën si një filxhan çaji
18 fotografi që na ngrohin zemrën si një filxhan çaji
18 fotografi që na ngrohin zemrën si një filxhan çaji