In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Fotot e goditura në momentin e përkryer tregojnë se kur je në vendin e duhur gjen surrealen

me 27 Shkurt 2020 ora 15:28

U Kopjua

Kjo galeri e pabesueshme e disa fotove të kapura në momentin e përkryer do t’ju bëjë të mendoheni dy herë kur t’i shihni.

Ushtaraku grek Anthimos Ntagas provoi dorën e tij me fotografinë disa vjet më parë, dhe rezultatet duket se janë të mrekullueshme. Ai ishte i magjepsur me mënyrën sesi veprojnë njerëzit dhe mungesën e ndërgjegjësimit ndaj atij që i fotografon.

Ai thotë: “Fotot që më intrigojnë më shumë janë ato me mbivendosjen rastesore, ku krijohet një lidhje mes dy ose më shumë tematikave që në fakt janë të palidhura me njëra-tjetrën”.