In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Frika nga coronavirusi, Gjiko u nënshtrohet testeve në aeroportin e Milanos

me 25 Shkurt 2020 ora 16:29

U Kopjua

Së fundi Italia është në panik të përhapjes së coronavirusit ku deri tani kanë vdekur 6 persona.

Reperin kosovar, Gjiko së fundi ka qëndruar atje për shkak të angazhimeve profesionale, shkruan Kosova.LIVE.

Gjatë kthimit në Kosovë, në aeroportin e Italisë ai u është nënshtruar testeve të coronavirusit ashtu sit ë gjithë udhëtarët e tjerë.

Gjiko ka publikuar pamje në InstaStory, ku ai dhe gjithë ekipi i tij kaluan procedurat para nisjes.