In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Google me risinë e radhës që lejon zmadhimin e videove

me 26 Dhjetor 2019 ora 20:08

U Kopjua

Google Photos është një nga mënyrat më të mira për të ruajtur imazhet në Cloud, të cilat kjo kompani po i përmirëson vazhdimisht me veçori të reja.

Në azhurnimin më të fundit në aplikacionin Android, Google Photos ju lejon të zmadhoni videon duke zvarritur videon në ekran me dy gishta.

Një përmirësim i tillë, natyrisht, u vërejt për herë të parë në forumin XDA Developers, me Google Photos v4.33 për Android. Ky opsion, i cili u prezantua për herë të parë në rrjetin social Instagram, është bërë një mënyrë e zakonshme e përdorimit dhe shikimit të videove në internet, kështu që nuk dihet pse kjo veçori mungoi deri më tani.

Me këtë azhurnim, zmadhimi do të funksionojë gjithashtu në videot e portreteve ose peizazhit, duke ju lejuar të zmadhoni një video ose një pjesë të veçantë të saj.Sidoqoftë, nuk dihet akoma nëse kjo veçori do të dalë në çdo kohë së shpejti, por nëse do të arrijë përdoruesit pasi është në një fazë provë dhe është në dispozicion vetëm për zhvilluesit.