Gruaja sjell në jetë djalin e saj në Oqeanin Paqësor, publikohet video

08:33 / 03 Qershor 2022

U Kopjua

Ardhja në jetë e një fëmijë është momenti më emocionues i një nëne.

Zakonisht asnjë nënë nuk e ka të sigurt me datë fikse se kur mund të lind fëmija që pret.

Një grua e identifikuar si. Josy Peukert, 37 vjeç ka sjellë në jetë fëmijën e saj në një vend të pazakontë.

Mësohet se ajo ka lindur djalin e saj në Oqeanin Paqësor.

Peukert postoi një video në Instagram duke treguar se si ajo dhe partneri i saj, Benni Cornelius, 42 vjeç, shkuan me makinë në plazh në mënyrë që ajo të mund të lindte fëmijën e saj në bregdetin e Playa Majagual, Nikaragua.

Nëna lindi fëmijën e saj pa pasur nevojën e mjekëve, ndërsa gjatë gjithë shtatzënisë nuk kishte kryer asnjëherë ekografinë.

Procesi i lindjes në këtë mënyrë u shoqërua me polemika pasi mendonin se foshnja ose nuk do të vinte i gjallë në jetë, ose mund të vdiste pasi të lindte.

Kjo u bazua në faktin se në vitin 2018 foshnja e një gruaje që erdhi në jetë pa asnjë ndërhyrje mjekësore lindi i vdekur.

Nëna që lindi në oqean u shpreh:

Kam pasur këtë ide në kokën time, doja të lindja në oqean dhe pa ndërhyrje mjekësore.