Kulturë

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Hovenier për Gjykatën Komerciale: Rindërtim i besimit të sektorit privat në sistemin gjyqësor të Kosovës

14:36 / 03 Gusht 2022

U Kopjua

Ambasadori amerikan në Kosovë, Jeff Hovenier, ka mirëpritur nisjen e punës së Gjykatës Komerciale nga e hëna.

Hovenier thotë se inaugurimi i kësaj gjykate është një hap i madh përpara për rindërtimin e besimit të sektorit privat në sistemin gjyqësor të Kosovës, njofton Kosova.LIVE.

“Mirëpritëm inaugurimin e Gjykatës Ekonomike të Kosovës të hënën. Kjo gjykatë, e mbështetur nga USAID do të përshpejtojë zgjidhjen e kontesteve komplekse komerciale dhe është një hap i madh përpara për rindërtimin e besimit të sektorit privat në sistemin gjyqësor të Kosovës”, ka shkruar Hovenier në Twitter.