In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

IKSHPK: Mbrojeni veten nga informacioni i rremë

me 27 Janar 2022 ora 16:26

U Kopjua

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka publikuar në Facebook disa informata rreth asaj se si duhet pasur kujdes që të mos biem pre e lajmeve të rreme rreth vaksinave antiCOVID dhe në përgjithësi çështjeve që lidhen me COVID-19.

IKSHPK sugjeron që të kihet kujdes sidomos në rrjete sociale dhe të klasifikohet se cili lajm është i besueshëm dhe të dimë t’u ikim dezinformatave.