In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Instagram pritet ta bëjë këtë ndryshim lidhur me Stories

me 24 Nëntor 2021 ora 15:26

U Kopjua

Që prej lançimit të Stories në Instagram, rrjeti social i ka ndarë ato në segmente prej jo më shumë se 15 sekondash. Megjithatë, ky kufi pritet të marrë fund me përditësimin e ri.

Tani koha maksimale që mund të zgjasë një Story pritet të jetë 60 sekonda.

Lajmi është publikuar nga Matt Navarra, një nga ekspertët më të njohur në rrjetet sociale, veçanërisht në gjithçka që ka të bëjë me Instagramin. Edhe pse nuk është zyrtarizuar, kjo do të ndodhë në orët në vijim.

Opsioni është testuar tashmë për një kohë të gjatë në disa llogari dhe do të përhapet në pjesën tjetër së shpejti.

Instagram is rolling out its longer stories feature

Videos of up to 60 seconds will no longer be broken up into segments

h/t @gyuval pic.twitter.com/coh8ZA4BQM— Matt Navarra (@MattNavarra) November 23, 2021

Në tetor, zhvilluesi dhe studiuesi i rrjeteve sociale Alessandro Paluzzi, kishte treguar gjithashtu se Instagram po testonte Stories më të gjata.

Për markat, mundësitë janë përforcuar, pasi Stories 1 minutëshe lejojnë filmimin dhe transmetimin e reklamave.