In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

iPhone 12 nuk do vijë me karikues dhe kufje, duhet t’i blini vetë

me 29 Qershor 2020 ora 18:53

U Kopjua

Apple mund të mos përfshijë një karikues ose kufje në modelin iPhone 2020, përfshirë iPhone 12, nëse parashikimi i një analisti është i saktë.

Aktualisht, të gjitha modelet iPhone vijnë me një karikues dhe një palë Apple EarBuds, por analisti i TF Secures, Ming-chi Kuo beson fuqimisht se Apple do t’i japë fund prodhimit të adapterëve të tij të energjisë 5W dhe 18W, dhe në vend të kësaj do të kërkoj nga konsumatorët të blejnë karikuesit e tyre të rinj 20W.

Besohet se iPhone 12 të ketë një çmim të krahasueshëm me atë të iPhone 11.

Apple gjithashtu mund të zgjedhë paketimin më të vogël, i cili do të jetë më eko-miqësor dhe do të zvogëlojë kostot e blerjeve, pasi që më shumë telefona do të jenë në gjendje të futen në një dërgesë të vetme.