In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Isa Mustafa infektohet me Coronavirus

me 10 Korrik 2020 ora 14:32

U Kopjua

Kreu i LDK-së, Isa Mustafa ka njoftuar se ka rezultuar pozitiv me Coronavirus.


Mustafa ka njoftuar se është mirë me shëndet dhe përveç plogështisë nuk ka ndonjë simptomë tjetër, shkruan Kosova.LIVE

Mustafa po ashtu ka njoftuar se anëtarët e tjerë të familjes së tij nuk janë të infektuar.

“Të nderuar miq
Sot, pas analizave te kryera, kam rezultuar pozitiv me Covid-19.
Përveç një plogështie, nuk vërej ndonjë shqetësim tjetër shëndetësor. Anëtarët e tjerë të familjes nuk janë të prekur.
Ditet në vijim to të jem i izoluar.
Apeloj te të gjithë për kujdes maksimal! IM”, ka shkruar Mustafa.

Kujtojmë se me Coronavirus ditëve të fundit kanë dalë pozitivë edhe disa deputetë të LDK-së.