Kulturë

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Ja sa shkon çmimi i arit në Kosovë

08:05 / 03 Gusht 2022

U Kopjua

Sezoni i verës, pos që njihet për ardhjen e mërgimtarëve, edhe dasmat janë të shumta nëpër gjithë trevat e Kosovës.

Kur një çift vendosë të martohet, çdo gjë përcillet sipas traditave shqiptare.

Njëra nga to që konsiderohet si traditë dhe një dhuratë e vlefshme për çiftin, është edhe ari.

Sipas argjendarëve në qytetin e Prizrenit, këtë vit ka pasur shumë luhatje në çmime.

Se ka pak interesim e ngritje të çmimeve në ari e thonë edhe qytetarët