In Medias Res

Editoriale

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale

Kosovalive SH.P.K.
Rruga Vicianum, 2/1 Arberi
10000 Prishtine
Kosovë

Email: [email protected]
Tel: 038 753 465
Tel: 043 588 700

Kandidati i PDK-së për kryetar të Skenderajit Fadil Nura me anë të disa foto ka prezantuar familjen e tij

me 24 Shtator 2021 ora 14:39

U Kopjua

Kandidati i PDK-së për kryetar të Skenderajit Fadil Nura nëpërmjet rrjetit social Facebook ka hedhur disa fotografi duke prezantuar familjen e tij.Aty shihet që është i shoqëruar me bashkëshorten dhe dy fëmijët e tij duke ecur në sheshin e qytetit të Skenderajit,shkruan Kosova.LIVE.

Edhe pse koha e zgjedhjev e 17 tetorit po afrohet dhe Fadil Nura është duke organizuar fushata po thuajse në çdo fshat të Skenderajit , Zt.Nura gjen po ashtu edhe kohë për familjen e tij për të kaluar po në atë qytet ku kandidon për kryetar.

Foto: